Pedicure


Wat houdt de behandeling in

Knippen en verzorgen nagels

Dikke nagels worden dunner gefreesd. Bij schimmelnagels is het belangrijk om eerst de aangetaste delen zoveel mogelijk te verwijderen alvorens deze te behandelen met een middel hiervoor. 


Verwijderen van likdoorns/eksterogen

Als pedicure haal ik het probleem weg maar niet de oorzaak. Bij snel terugkerende likdoorns/eksterogen zijn schoenen vaak een oorzaak. Soms kan een orthese de druk verlagen.  Een schoenencheck is zo gedaan!


 

Overtollig eelt verwijderen

Overmatig eelt kan zeer vervelend zijn. Op de hielen kunnen zelfs kloven ontstaan. Dagelijks smeren met een goede creme is zeer belangrijk om kloven te voorkomen na een pedicurebehandeling. 


Behandeling/voorkomen van ingroeiende teennagel

Heel vaak is de oorzaak van ingroeiende nagels het verkeerd knippen. Mensen met tunnelnagels hebben hier eerder last van. Als de nagel niet goed wordt geknipt of behandeld kan dit pijnklachten geven. Kom zo snel mogelijk langs en wacht niet te lang. 

Korte voetmassage

Als afsluiting masseer ik de voeten met een fijne voetencréme. Volgens de meeste mensen het fijnste moment van de behandeling. 

Op mijn behandelstoel ligt een geaarde mat. Je bent dan lichamelijk verbonden met de aarde. Alsof je voeten aan zee zijn!

Code voetverzorgingsbedrijf en Provoet

Ik werk volgens de code van het voetverzorgingsbedrijf. 

Daarnaast ben ik ook lid van Provoet, brancheorganisatie voor pedicures.

Telefoon+31647661222

Blote voeten in de zee

De zon kust zachtjes mijn gezicht

Vandaag voel ik alleen geluk

Geluk dat aan mijn voeten ligt


© brievenbusgeluk